Nature Calls! Flow Yoga & Meditatie Retreat by Innerdoorway
Tue, 14 Sept | Mas de Mingall

Nature Calls! Flow Yoga & Meditatie Retreat by Innerdoorway

A retreat of 8 days / 7 nights with daily yoga and workshops, vegetarian and vegan meals prepared with local products, hiking, relaxing at the pool, beach fun and more...
Registration is Closed

Time & Location

14 Sept, 15:00 – 21 Sept, 15:00
Mas de Mingall, Camí Llorell, Tivissa

About this event

Met een zeer exclusieve groep van maximaal acht vrouwen gaan we op deze magische plek een week lang yoga beoefenen, genieten van de natuur en mediteren onder de sterrenhemel. Want: Nature calls, so let's go! Dit is een Yoga & Meditatie Retreat in de Spaanse natuur in de omgeving van Tarragona.

Soms kom je op plekken waar je je meteen zo thuis voelt dat je er niet meer weg wil. Dat gevoel hadden wij toen we deze Retreat locatie voor het eerst bezochten. We besloten meteen om hier naar terug te keren met een klein en exclusief groepje deelneemsters.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit retreat verblijf je 8 dagen in een gerestaureerd landhuis uit 1800 dat met heel veel liefde en smaak is ingericht. Het is een zeer krachtige plek waar je direct een diepe connectie maakt met de natuur. De tuin en het privé zwembad zijn gigantisch en we gaan hier met een zeer exclusief klein groepje een week lang helemaal tot rust komen. Het programma staat in het teken van ontspannen, ontladen en diepere lagen in jezelf verkennen en ontdekken. Wij gaan deze zen vibes bij je versterken en zorgen er tevens voor dat jij jezelf in deze week echt kunt vernieuwen.

Dagelijks begin of eindig je de dag met een yoga les en je geniet van drie heerlijke biologische vegetarische maaltijden per dag. We gaan mediteren in de natuur en we maken mooie wandelingen door de omgeving. Overdag lees je een boek, ontspan je aan het zwembad of verdwaal je in de immense tuin die bij het landhuis hoort. De tijd staat hier stil en jij geniet. Deze week krijg je ook een krachtige 1-op-1 energetische sessie van Elke. En heb je behoefte aan extra ondersteuning met yoga? Dan staat Desiree voor je klaar.

Share this event